Kérdések és válaszok - Probitas Plus Kft.

Mikor indulnak a képzések?

A képzésekre folyamatosan lehet jelentkezni. Kellő számú jelentkező esetén (legalább 12-15 fő) a tanfolyamokat az év bármely időszakában indítjuk.

Milyen időpontokban vannak az oktatások?

A kellő létszám meglétét követően a képzések időpontjának meghatározásához mindig figyelembe vesszük a képzésben résztvevőink igényeit, így az elméleti képzések lehetnek akár szombatonként, akár hétköznap délutánonként.

Hol tartjuk a kézéseket?

Az oktatások a képzési településeken bérelt tantermeinkben folynak. Cégek, intézmények felkérésére kihelyezett képzéseket is szervezünk.

Mennyi ideig tartanak az egyes képzések?

Az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott szakképesítések különböző óraszámúak, ezért időbeosztástól függően lehetnek 3 hónapos, de lehetnek akár több, mint 1 évig tartó képzések is.

Mennyibe kerül egy képzés?

A képzések eltérő óraszáma és időtartama miatt különböző képzési díjak vannak meghatározva. Az egyes tanfolyamok költségeiről munkatársaink részletes tájékoztatást adnak ügyfélszolgálatunkon.

Cégünknél már 80 000 forintért is szerezhet szakképesítést.

Mit tartalmaz egy képzés teljes költsége?

Egy adott képzés teljes kültsége tartalmazza a képzés díját, a jegyzetek/tananyagok árát, és a komplex szakmai vizsga díját is. A költségek havonta, kamatmentes részletekben egyenlíthetők ki. Nálunk nincs regisztrációs- és modulzáró vizsga díj!

Mi történik, ha a jelentkező visszalép, vagy nem indul el a képzés?

A képzés kezdete előtt visszalépőknek semmilyen kötelezettsége nincs a Probitas Plus Kft. felé.

A tanfolyam megkezdése után a rajta kívülálló ok (pl. baleset, betegség) miatt kimaradó képzésben résztvevő az időarányosan befizetett díjat nem kapja vissza, hiszen az időarányos képzést megkapta.

Ha egy tanfolyam nem kezdődik el, pl. csekély számú jelentkezés miatt, a Probitas Plus Kft-nek semmiféle visszafizetési kötelezettsége nincs a jelentkező felé, ugyanis előzetes pénzbefizetés felénk nem történik.

Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni?

Bizonyos szakkápesítések egy időben történő elvégzése esetén akár 50%-os tanfolyami díj kedvezményt is biztosítunk.

Azon képzésben résztvevő számára, aki második, harmadik szakképesítését szerzi meg nálunk, a tanfolyami költségből egyéni kedvezményt adunk.

Hogyan lehet jelentkezni a képzésekre?

Telefonon, e-mail-ben, vagy honlapunk Jelentkezés menüjében lehet jelentkezni képzéseinkre. A rendszerünkbe való regisztrálás alkalmával rögzítjük a jelentkező nevét, elérhetőségét, hogy a képzés indításáról mihamarabb értesítést adhassunk. A rögzítés semmilyen kötelezettséggel nem jár! Az első személyes találkozás alkalmával lehet a jelentkezési lapot kitölteni, miután az adott képzéssel kapcsolatos információkról értesültek a jelentkezők.

Mikor lehet jelentkezni a képésekre?

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 08:00 és 16:00 óra között áll rendelkezésre az érdeklődők és a képzésben résztvevők részére. Munkaidőn kívül e-mail-ben, vagy a honlapunkon keresztül várjuk a jelentkezéseket.

Milyen dokumentumokat szükséges csatolni a jelentkezési laphoz?

Beiratkozáskor kérjük bemutatni a képzés megkezdéséhez előírt iskolai végzettséget és szakmai vagy nyelvi előképzettséget igazoló bizonyítványokat (az eredetit). Ezekről másolatot készítünk, a jelentkezési laphoz csatoljuk.

Bizonyos képzésekhez orvosi alkalmassági igazolást is be kell nyújtani. (Az igazolás formanyomtatványát cégünk biztosítja.)

A gyakorlati hely biztosítva van-e a képzés idejére?

Igen. Egyes szakmáknál gyakorlati idő letöltése külső intézményben kötelező. Cégünk képzésenként egy központi gyakorlati helyszínt biztosít.

Lehetőség van arra is, hogy a képzésben résztvevő által választott intézménnyel, szervezettel felvesszük a kapcsolatot, és megállapodást kötünk vele. Így lehetőség van a saját lakóhelyen történő gyakorlati idő letöltésére is.