Nyilvántartási szám: B/2020/000324     |     Engedélyszám: E/2020/000237

Vállalati képzések - PROBITAS PLUS Kft.

MUNKAVÁLLALÓK ÉS VÁLLALATOK ALKALMAZKODÓ-
KÉPESSÉGÉNEK ÉS TERMELÉKENYSÉGÉNEK JAVÍTÁSA A MUNKAERŐ FEJLESZTÉSÉN KERESZTÜL

GINOP_PLUSZ-3.2.1-21

A felhívás célja
A pályázatok benyújthatók tréningek, informatikai képzések, nyelvi tanfolyamok és szakmai képzések megvalósítására. Támogatáshoz juthatnak a mikro- kis és középvállalkozások, nagyvállalatok. A cégek a képzéseken résztvevő munkatársak bérére is finanszírozást nyerhetnek.


A támogatás intenzitása
Mikro- és kisvállalkozás 70%
Középvállalkozás 60%
Nagyvállalat 50%


Elszámolható költség
– Képzés költsége
– A bértámogatás a képzés miatt kieső munkaórákra


Támogatható képzés típusok:
– Szakmai ismeretre irányuló képzés (pl.: létesítmény energetikus, raktárvezető, gyártósori eszközök szerelése)
– Soft skill képzés (pl.: projekt alapú csapatmunka, hatékony ügyfélszolgálati kommunikáció, vezetői készségek fejlesztése, alapkompetenciák fejlesztése, posztcovid hatásokat feldolgozó tréning)
– Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés (pl. irodai szoftverek használata, CNC programozási ismeretek, Java programozó)
– Nyelvi képzés (pl.: alapfokú nyelvvizsgára felkészítő angol nyelvi képzés)


A felhívás részletesebb összefoglalója itt elérhető.


A PÁLYÁZAT KERETÉBEN AZ ALÁBBI KÉPZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁT VÁLLALJUK

Elsősegélynyújtási ismeretek

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el az Elsősegélynyújtási ismeretek képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 20

ERP tréning

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el az ERP tréning képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 40

Hatékonyságfejlesztés tréning

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Hatékonyságfejlesztés tréning képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 30

Kommunikációs tréning

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Kommunikációs tréning képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 30

Konfliktuskezelés tréning

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Konfliktuskezelés tréning képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 20

Stresszkezelés tréning

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Stresszkezelés tréning képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 30

Személyiségfejlesztő tréning

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Személyiségfejlesztő tréning képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 30

Táblázatkezelési ismeretek

A képzés célja: a képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Táblázatkezelés ismeretek képzés sikeres elvégzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

A képzés óraszáma: 40

BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁS KÉRHETŐ AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN:

palyazat@probitas.hu

+36 30 414 6606